Je bekijkt de reis...

a
A
Tags: Sonderborg, Kappeln, Aeroskobing, Svendborg, Denemarken
1 augustus 2015 13:30 | Door: Dick
Foto 6 : ziet er uit als een behoorlijk stamperig zeetje !
Foto's 1, 2, 4 en 5 kleurrijk, daar is de muur van mijn buurvrouw Ikina (pistache) maar een beestje bij ....
1 augustus 2015 13:59 | Door: Tom van Oort
Hallo Ruud en Jenke,
Leuk om jullie te volgen!
Best een beetje jaloers hoor.
Hartelijke groeten,
Tom en Elvira
1 augustus 2015 14:14 | Door: fransje
leuk om zo op de hoogte te blijven van jullie zeil escapades. Ik vind het maar dapper al dat geklauter, maar fijn dat jullie genieten. Ik ga volgende week zondag met aafke iets doen, we weten nog niet wat, hangt van het weer af. Jullie wederom veel zeilgenot. Liefs van Fransje
1 augustus 2015 14:59 | Door: aafke
En daar verheug ik me erg op Fransje! Heerlijk dat het zo goed gaat nu. !! De foto's doen me een beetje Bergen in Noorwegen denken. Liefs
1 augustus 2015 15:55 | Door: Yvonne Verdonk
Wat een mooie verhalen. Foto 6 lijkt wel een schilderij van een oude meester. groetjes
1 augustus 2015 19:05 | Door: Pierre
Jeetje R&J,
Wat een toestanden allemaal.
Eerst de tand dan windkracht 11 en nu dit weer.
Allerlei ingrediënten voor een nieuwe vader Abraham song, wat anders dan het cafeetje aan de haven!
Hier is alles matig tot mat, iedere dag hetzelfde. Waar kunnen we aanmonsteren?
groet,
jullie bridgevrienden
1 augustus 2015 22:57 | Door: Ruud en Jenke
Ahoi Blij met jullie reakties!!! Leuk om te lezen !! Eindelijk mooi weer Niet zwemmen Duizenden mooie levende kwallen Haha
2 augustus 2015 15:49 | Door: Joke
Een avontuurlijke tocht met heuse afhakers! Stoer hoor om zelf het gevoel te hebben dat je gewoon lekker zeilt. Geniet van de tocht en niet overboord vallen :-) Liefs Joke en Chris
4 augustus 2015 13:40 | Door: marjolein bresser
Beste Jenke en Ruud, wat leuk om over jullie reis te lezen. Best wel spannend zo af en toe maar heel sportief en zo leuk om dit samen te doen. Hoop dat jullie nog genieten en we elkaar weer veel gaan zien bij de winteractiviteiten binnenshuis
6 augustus 2015 11:06 | Door: ademine
Wat fijn te lezen dat jullie zo genieten. Wij wensen jullie nog veel meer plezier en succes.
Liefs Ademine en Bert